Drugi poraz Naisa na Jadranu

jadran - nais vest

Vaterpolisti Naisa pretrpeli su drugi poraz u Regionalnoj A2 ligi bolja od njih bila je ekipa Jadrana. Utakmica na Poljudu završena je rezultatom 14:7(4:1, 4:1, 1:2, 5:3).

Domaći su bolje ušli u meč, i serijom od 4:0, pokazali zašto su glavni kandidat za plasman u A1 ligu. Sa druge strane, igrači Naisa su tek krajem prve deonice probili led i postigli pogodak, strelac je bio Šilj. Drugu četvrtinu, golom Matije Miloševića otvorili su gosti, a onda je u nastavku viđen isti scanario s početka meča. Jadran je prvenstveno, preko odličnog Milardovića, nastavio tamo gde je i stao.

Odmor je nešto više prijao Nišlijama koji su posle odmora uspeli da jednu deonicu reše u svoju korist. Napravio je Nais seriju preko Matije Miloševića i Budurina i sveo protivnika na samo jedan gol. Ipak, da bi se stigla zaliha Splićana, bilo je potrebno mnogo više. Domaći tim popravio je učinak u poslednjoj četvrtini kada su se igrači ponovo raspucali, za izabranike Marka Blagojević ovo je bio najefikasniji deo meča, a u strelce su se upisali Budurin i dva puta Dragan Milošević.

Domaće je do pobede predvodio Nikola Milardović koji se čak šest puta upisao u strelce. U Naisu su po dva pogotka postigli Dragan i Matija Milošević, i Nemanja Budurin. Dobar na golu bio je i Mirko Kozarski sa 10 odbrana.

U ostalim susretina trećeg kola postignuti su sledeći rezultati:

Primorac – Budva 7:8;

Medveščak – Kataro 8:8,

Solaris – slobodan.

Vatrepolisti Naisa će sledećeg vikenda otvoriti sezonu i na svom bazenu, a na Čair stiže Solaris iz Šibenika.

Jadran – Nais 14:7(4:1, 4:1, 1:2, 5:3)

Bazen: Poljud;

Gledalaca: 100;

Igrač više: Jadran 15 (8) , Nais 8 (3);

Peterci: Jadran 2(1) , Nais 1 (1);

Sudije: Miroslav Vlašić/Stanko Ivanovski;

Jadran: Bratim 1 odbrana, Vranješ 1, Tonković 1, Buzdovačić 1, Franičević 1, M. Divković 1, Drobac, A. Divković, Milardović 6 (1), Pavlović 1, Santini, Strujić 9 odbrana, Koljanin 1, Bušelić 1;

Nais: Kozarski 10 odbrana, Stanimirović, Pavičić, Milić, Budurin 2, M. Milošević 2 (1), Živić , Đurđević, Vojčić, Šilj 1, Vasić, D. Milošević 2, Stamenić, Popović.