Marko Pavičić: Vreme je za prvu pobedu!

marko pavicic

Takmičenje u Triglav regionalnoj A2 ligi stiglo je do 12.kola. Ekipa Naisa ugostiće u subotu na Čairu ekipu Primorca. Meč počinje od 20h.

Posle dobre partije u Šibeniku, Nišlije očekuje još jedan zanimljiv duel. Susret sa Kotoranima biće prilika za domaći tim da upiše prve bodove u regionalnoj ligi.

Sledi nam meč sa dobrom, poletnom ekipom koja je sastavljena od iskusnih i mladih igrača, fino ukonponovana. Primorac je bez Adžića, koji sada igra u Partizanu, prošle godine igrao A1 ligu. Mi smo bili nekompletni u Kotoru, izgubili 11:7. Tamo su neke druge okolnosti bile, mi nismo bili dovoljno spremni, ni uigrani. Moramo da vodimo računa da ne primamo jeftina isključenja kao što je bilo protiov Solarisa gde nismo poštovali odbranu u pravom smislu i da bolje odigramo igrača manje. Imaju par pojedinaca na koje ću ja da skrenem pažnju momcima. Vredno radimo i videćemo šta će biti, rekao je trener Blagojević.

Dvostruki strelac iz duela sa Solarisom, Marko Pavičić veruje da njegov tim može do pozitivnog rezultat i poručuje da je došlo vreme za prvu pobedu.

Pre svega mislim da je ekipa Primorca jedna od kvalitetnijih u ovoj ligi. Svakako da nas očekuje jedna teška utakimca, ali igramo na domaćem terenu, što može biti plus za nas. Radili smo dosta i dobro se spremali za predstojeću utakmicu. Spremni smo i nadam se da ćemo upisati prvu pobedu, kazao je Pavičić.

Ulaz na utakmicu Nais – Primorac biće slobodan.