Nais dočekuje Paritzan

58

U okviru šestog kola Prve A lige ekipi Naisa gostuje beogradski Partizan. Meč na čairskom bazenu počinje u 20h.

Nakon pobede nad Dunavom u prošlom kolu, Naisu na megdan dolazi najtrofeniji srpski klub. Cilj Nišlija u ovom meču jeste da pruže što bolju igru i dostojan otpor crno-belima.

Partizan ulazi u grupu onih favorizovanih ekipa. Utakmica kao utakmica, protivnik kao protivnik, ne treba neki naknadni motivacioni fatkor, jer mislim da će momci biti dovoljno motivisani. Naš prvenstveni cilj je da pokušamo da pružamo što veći otpor ekipi Partizana, odnosno njihovom sistemu igre. Sigurno da neće da bude ni najmanje lako, gledaćemo da se u što boljem svetlu predstavimo pred domaćom publikom. Apsolutno su oni favoriti u ovoj utakmici, rekao je trener Naisa Marko Blagojević.

Još jedan problem sa kojim se susreće trener Blagojević jesu povrede koje ni ovaj put nisu zaobišle njegov tim.

Mi imamo problem sa povredama, naravno da nećemo da nastupimo u kompletnom sastavu, to je već hronično druga godina zaredom. Sigurno će izostati Bogdan Kostić, pitanje je da li će Dragan Milošević moći da igra, dok je bolestan bio i Nemanja Šilj. To su tri trenutno kritična igrača, zaključio je on.

Gosti iz Beograda se trenutno nalaze na trećoj poziciji sa devet bodova. Izabranici Vladimira Vujasinovića su do sada upisali tri pobede i dva poraza (od Zvezde i Radničkog).

Ovaj tim spada u red favorizovanih. To je mlada i disciplinovana ekipa sve su to što seniorksi, što juniorski reprezentativci naše zemlje. Radi se o školovanim igračima nama preostaje samo da im pružimo što jači otpor, da se što bolje predstavimo i da opravdamo naš superligaški status, rekao je golman niškog tima Igor Lazić.

Niški vaterpolisti se trenutno nalaze na šestoj poziciji sa četiri boda. Izabranici trenera Blagojevića upisali su tri poraza i po jednu pobedu i remi.

Ulaznice za ovaj meč mogu se kupiti na biletarnici bazena u petak od 12 do 20h i u subotu do 20h. Iz niškog kluba zamolili su sve ljubitelje ovog sporta da dođu ranije na bazen, ne bi li se izbegle gužve.