Nais protiv Dunava za prvu pobedu

4

Igrači Naisa odmeriće snage u petom kolu Prve A lige sa ekipom Dunava. Meč u Novom Sadu biće odigran u nedelju 24. novembra od 18:30h. 

Iako igraju sa poslednjeplasiranoj ekipi Dunava u niškom timu ne očekuju lak meč.

Ja se nadam da smo u stanju da najzad ostvarimo tu prvu pobedu. Sigurno nas ne očekuje lak meč, to nam je direktan konkurent za opstanak u ovoj ligi. Odradićemo još detaljniju analizu njihovih igrača i njihove taktike. Ja se nadam u kakvom god sastavu da odemo, jer imamo problem zbog povređenih igrača, da ćemo uspeti da ostarimo da ostvarimo tu jubilarnu istorijsku pobedu, rekao je trener Marko Blagojević.

Igrač Naisa Mladen Stevanović ovaj meč vidi kao priliku da se nadoknade sve propuštene šanse za pobedom iz prethodnih duela.

Očekuje nas težak meč, Dunav je mlada, školovana ekipa kao i mi. Oni se nalaze na začelju tebele što ih ne stavlja u podređeni položaj. Ućićemo u taj meč sa respektom prema protivniku i pružićemo svoj maksimum. Ispustili smo par dobrih prilika da ostvarimo tu istorijsku pobedu i tri boda uzmemo na Čairu. Sada izgleda da moramo da jurimo pobedu u gostima, rekao je on.

Niški tim prokockao je u prethodom kolu priliku da upiše prvu pobedu. Priliku da se iskupe za poraz od Banjice Nišlije će imati u nedelju. Najefikasniji igrač u taboru Nišlija, do sada, Aleksandar Čavić istakao je da poziciji na tabeli možda nije realan pokazatelj kvaliteta.

Nijedna ekipa nije za potcenjivanje. Svi igraju prvu ligu i svi grabe. Ti momci iz Dunava će sutra ili za koju godinu ući u prvi tim Vojvodine i sada grabe za to mesto. Bio sam i ja dete i dolazio u te godine kada sam hteo da se dokazujem. Ja i dan danas dokazujem i sebi da mogu više, a posle i drugim. Tako je i sa tim momcima. Neće biti nimalo lako, oni su ipak na domaćem terenu, ali po nekom mom mišljenju mislim da bi smo mogli da uzmemo sva tri boda, rekao je Čavić.

Ekipa Dunava se bez bodova nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Nais se jednim bodom nalazi na šestoj poziciji.