Nosović: Timskom igrom do pozitivnog rezultata

Predrag Nosovic - banjica

Nais i Banjica odmeriće snage u desetom kolu Prve lige. Meč na Banjici na programu je u petak 27. febrauara od 21h.

Ove ekipe su u prvom delu sezone odigrale nerešeno na Čairu razultatom 7:7. Nais je tada do boda došao u poslednjim sekundama meča pogotkom Matije Miloševića.

Po mom mišljenju ovo su dve ekipe koje igraju najbolji vaterpolo u ovoj ligi. Sigurno da nas očekuje jedna jako interesantna i kvalitetna utakmica sa mnogo plivanja, sa jakim odbranama. Ko se bude bolje snašao u tom segmentu odbrane smatram da će da odnese bodove. Mi smo sa ekipom Banjice ovde igrali 7:7, to još jednom potrvrđuje o kakvoj ekipi je reč. Dobro su potkovani, na svakoj poziciji imaju po dva do tri igrača. I nas i ljude koji prate vaterpolo očekuje jedan lep meč, rekao je Blagojević.

Ekipa Banjice nalazi se na prvoj poziciji sa 23 boda i za sada je jedini tim bez poraza u ligi. Sa druge strane Nais je nakon pobede nad Starim gradom poboljšao plasman i zauzima drugo mesto sa 17 bodova.

Očekuje nas gostovanje lideru tabele. Dobro smo upoznati sa njihovim kvalitetima, reč je o mladoj ekipi pretežno sastavljenoj od juniorskih i kadetskih reprezentativaca Srbije. Idemo na meč osokoljeni posle pobede nad Starim gradom. Ukoliko uđemo u tu utakmicu kao u prethodnu, mislim da možemo da izvučemo dobra rezultat. Timskom igrom i maksimalnim zalaganjem od prvog do poslednjeg minuta, požrtvovano u odbrani i smireno u napadu, možemo doći do pozitnog rezultata, istakao je igrač Naisa Predrag Nosović.

Preostale utakmice desetog kola na programu su 1. marta, kada se sastaju Singidunum i Zemun, odnosno Stari grad i ŽAK. Meč između Dunava i Beograda na programu je 4. marta.