Protiv Zvezde za nastavak niza

1 Nais - Vojvodina Kup 2Niz dobrih igara vaterpolisti Naisa žele da nastave za vikend kada gostuju Crvenoj zvezdi.

Niški tim je u prvom meču na Čairu, i pored poraza, pružio dobru partiju. Četiri vezane pobede u 2018. godini nagoveštaj su da Nais sada može i do povoljnijeg rezultata.

Znamo protiv koga igramo, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima. Oni su jedna dobra ekipa i to je motiv više za nas da ih pobedimo. Utakmica će biti jedna provera, koliko za nas toliko i za njih. Da vidimo koliko smo napredovali i trenirali do sada. Što se tiče rezultat nemamo nikakav pritisak, ako ispoštujemo dogovore mislim da možeo da ih pobedimo, ističe igrač Naisa Aleksa Dimitrijević.

Crveno-beli gotovo su ispunili svoj cilj i plasirali se A1 ligu, jer su 30 bodova daleko ispred drugih. Sa druge strane Nišlije se svim silama bore da još više poprave svoj plasman.

Čeka nas teška utakmica, protiv jedne ozbiljne ekipe, koja igra čvrsto i jako, i u odbrani i u napadu. Moramo da budemo spremni da odgovorimo na tu njihovu igru, da bi mogli celu utakmicu da držimo u jednoj neizvesnosti. Za to smo se spremali cele nedelje. Idemo da pokažemo da sve ovo što smo uradili do sada nije plod slučajnosti, već jednog velikog i napornog rada, kaže strateg Nišlija Nenad Vasilovski.

Utakmica na bazenu Milan Gale Muškatirović, zakazana je za subotu u 19:15h.