Puna podrška Viktoru Jeleniću

Vaterpolo klub Nais daje punu podršku predsedniku Vaterpolo saveza Srbije Viktoru Jeleniću, a sve u nameri da se prestane sa nepotrebnim napadima pojedinih političkih partija i pokreta koji sport izgleda koriste u svrhu političke borbe.

Vaterpolo klub Nais podseća da su inicijativa predsednika Saveza za dodelu pomoći klubovima i brza reakcija države stigli gotovo u poslednji čas, usred velike krize srpskog klupskog vaterpola i da će predstavljati veliki stimulans i podstrek za vaterpolo sport.

Žalosno je što ova pomoć države pokušava po svaku cenu da se obezvredi i iskoristi u političke svrhe. To ide tako daleko da se klubovima zamera  i što su se zahvalili na pomoći. Da li mi to postajemo zemlja gde je reč „hvala” retka pojava i gde se obezvređuju i plemenite namere kao što je pomoć  našem najtrofejnijem sportu?

Mi ovu pomoć tumačimo kao početak ozbiljne sistematske brige o srpskom vaterpolu, jer ulaganja u klubove svakako predstavljaju preduslov za još bolji i kvalitetniji rad, te garanciju za buduće uspehe našeg nacionalnog tima.

                                                                                                UO Vaterpolo kluba Nais