Treniraj vaterpolo, postani šampion!

Skolica 6Dođite da rastemo zajedno! Vaterpolo klub Nais upisuje nove članove.

Prioritet su deca rođena 2007. godine i kasnije. Detaljne informacije o upisu možete dobiti svakog radnog dana od 20 do 22h u kancelariji našeg kluba, koja se nalazi na bazenu.

Ljudi u vaterpolo klubu Nais svesni su da su mlađe kategorije osnova kluba. Upravo zbog toga se stalno na unapređenju rada sa najmlađim članovima.

Novina na Čairu od ove jeseni je ta, da je trener prvog tima Nenad Vasilovski, zadužen i za rad mlađih selekcija kluba. Vasiloski je poznat kao jedan od najboljih stručnjaka za rad sa decom. U karijeri je vodio mlađe reprezentative selekcije Srbije, a sada je u Vaterpolo savezu Srbije zadužen za vođenje kampova za perspektivne igrače.

Vasilovski je u Srbiji predvodio mnogo ekipa u kojima je bio zadužen i za rad sa najmlađim članovima. U Srbiji je predvodio ekipe Partizana, Crvene zvezde, Beograda, Vojvodine, Spartaka i Bečeja. Bio je trener mlađih selekcija Radničkog iz Kragujevca. Radio je i u italijanskoj Seriji A, kad trener Ortiđa iz Sirakuze.

Sa generacijama 1985, 1987 i 1989. godište bio je prvak Evrope. Sa momcima koji su rođeni 1991. godine bio je treći na svetu, a sa 1987. godištem četvrti.

Okosnicu niškog tima čine mladi momci koji su ponikli u školici Vaterpolo kluba Nais. Upravo je to dokaz da se na Čairu dobro radi. Zbog toga želimo da stvorimo kadar na koji će klub u budućnosti moći da se osloni.