Aleksandar Čavić: Do pobede trezvene glave!

CAVIC5

Igrači Naisa imaće u subotu, od 20h, priliku da svojim vernim navijačima poklone još jednu pobedu.

Niški vaterpolisti se već nedelju dana intezivno spremaju za još jedan baražni meč. Najbolji strelac niškog tima Aleksandar Čavić otkrio nam je kakva atmosfera vlada pred možda najvažniji meč ove sezone i šta on i njegovi igrači očekuju od sutrašnjeg meča

Ako budemo igrali kao protiv Vojvodine, mi ćemo doći i do pobede protiv TENT-a. Protiv Vojvodine smo hteli da izbegnemo baraž, momci su se stvarno potrudili i dali su sve od sebe da se to uradi, ali eto nemamo neke sreće ove godine. Do pobede ćemo doći samo trezvene glave i jednostavno da igramo ono što znamo i umemo.

Kakav meč očekujete?

Mi idemo na pobedu, Da li će to biti igra gol za gol ili ćemo ih nadplivati to je zavisi od ekipe do ekipe. Ja iskreno mislim da ova naša ekipa može da prođe kroz ovaj baraž. Mislim da bi trebalo da pobedimo u prve dve utakmice, ali naravno ne treba potceniti protivnika.

Upoznati smo sa činjenicom da je mnogo igrača povređeno, da li to utiče na atmosferu u timu?

Jeste priličan broj igrača povređen, ali to ne menja atmosferu u ekipi. Atmosfera je kao pred Vojvodinu možda čak i bolja iako se igra baraž. Iskreno mislim da smo iz utakmice u utakmice sve bolji. Voleo bih da ostanemo u Prvoj ligi i da sledeće godine budu malo bolji rezultati. Ne kažem da je ove godine bilo loše, bilo je dobro, ipak je ovo prva sezona ovog kluba u prvoj ligi i ovo je uspeh.

Bili ste učesnik i prošlogodišnjeg baraža, da li je moguće napraviti neku paralelu između mečeva?

Ne može da se pravi paralela prošle godine smo se borili za ulazak, a sada za opstanak. Mislim da je sada bolja atmosfera u ekipi. Igrali smo cele sezone prvu ligu, taj TENT nam je kao neki test da se vidi ustvari šta smo uradili u Prvoj ligi, da ne bude da stvarno ništa nismo uradili. Mi smo se trudili svim silama da uradimo nešto, davali svoj maksimum, međutim u nekim trenucima sreća nas nije htela, zaključio je Čavić.

Meč sa Obrenovčanima na programu je od 20h. Ulaz na bazen biće besplatan!