Hrabro na Partizan

Vaterpolisti Naisa u subotu gostuju Partizanu, u drugom kolu Superlige Srbije.

Nišlije u ovaj meč ulaze sa tri boda na svom kontu, pošto su na startu savladale Stari Grad sa 9:5, dok je Partizan izgubio „večiti derbi“ od Crvene zvezde rezultatom 12:9.

Trener Naisa Miloš Saković respektuje Partizan, ali smatra da njegov tima ima šta da traži na utakmici u Beogradu.

Gledali smo Partizan protiv Crvene zvezde u prvom kolu. Izgubio, ali je pokazao da je kriza iza njega i da će svakom timu u ligi biti izuzetno težak rival. Oni su prethodnih meseci prošli koz najteži period u istoriji kluba. Bili su praktično pred gašenjem, ali su sada taj klub preuzeli ljudi od integriteta, koji će ga svakako uskoro vratiti u sam vrh srpskog i evropskog vaterpola. Partizan je sada mlada i talentovana ekipa i biće teško savladati ih u gostima. Ipak, mi imamo plan i adute da ga sprovedemo u delo. Analizirali smo Partizan do tančina i smatram da bi, ukoliko budemo na maksimumu, mogli da načinimo malo iznenađenje i u Niš se vratimo sa bodovima– rekao je Saković.

Nais  u Beograd putuje u kompletnom sastavu.

Imali smo problema sa prehladama i povredom Tihomira Živića, ali sada je sve u redu i svi su spremni. Partizanu ćemo suprotstaviti ono najbolje što imamo. Ponavljam, izuzetno ih poštujemo kao veliki evropski klub, ali imamo svoje želje na ovom meču i daćemo sve od sebe da ih i ostvarimo– završio je Saković.

Duel na bazenu “Banjica” zakazan je za 18 časova.