Bez pobede u gostima

Lazic7

Vaterpolisti Naisa poraženi su u četvrtom kolu Prve A lige od ekipe Starog grada rezultatom 16:12 (2:3, 4:5, 6:2,4:2).

Ni iz trećeg pokušaja igrači Naisa nisu uspeli da upišu pobedu u gostima u novoj sezoni. Za razliku od prethodnih mečeva niški tim je dobro otvorio utakmicu. Izabranici trenera Predraga Kikinđanina su prve dve deonice rešili u svoju korist i na odmor otišli sa dva gola prednosti (6:8). Nažalost, ono što je tokom dosadašnjeg toka sezone bilo vezano za start meča prenelo se na druge dve četvrtine, te je pad Nišlija usledio posle odmora. Treću četvrtinu domaći su „dobili” sa 6:2 i došli do vođstva od 12:10. I poslednji deo igre Stari grad je odigrao u istom ritmu i osigurao pobedu. Sa druge strane gosti nisu uspeli da se vrate u meč.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Igor Rađenović sa četiri pogotka, sa druge strane istakao se Milan Petrović koji se tri puta upisao u strelce.

Poslednji meč u godini Nais će odigrati na Čairu 21. decembra. Protivnik će biti ekipa Banjice.

Stari grad – Nais 16:12 (2:3, 4:5, 6:2,4:2)

Bazen: Milan Gale Muškatirović;

Sudije: Andreja Stanojević (Jagodina)/Igor Virijević (Zrenjanin);

Igrač više: Stari grad 22 (5), Nais 9 (2);

Peterci: Stari grad – , Nais 1(1);

Stari grad: Marinković, Šuberić 1, Gigović 1, Popović, Rakić 1, Rađenović 4, Stefanović 3, Mihailović, Vučetić 1, Mitrović 2, Spasić, Tomašević 1, Needleman, Čučković 1;

Nais: Lazić 13 odbrana, Stanimirović 1,Pavičić 1, Milić 1, Omerović, Plejer, Petrović 3, Đurđević 1, Stevanović, Šilj 2 (1), Stojančić, Živić 2, Đorđević.