Blagojević: Očekuje nas pravi derbi!

trener Blagojevic - Banjica

Ekipa Naisa u subotu dočekuje Banjicu u okviru trećeg kola Prve A lige. Meč će biti odigran u subotu 13. decembra od 20h na bazenu Čair. Ulaz je slobodan.

Izabranici Marka Blagojevića pokušaće da savladaju ekipu Banjice i tako se pred svojim navijačima iskupe za poraz u prethodnom kolu. Nakon meča sa Starim gradom naš tim ukrstiće koplja sa ekipom koja igra dosta brže i angažovanije od prethodnog protivnika.

Banjica sigurno spada u grupu najboljih ekipa. Kao filijala Partizana ima odličan sastav. Reč je o jako mladoj ekipi koja je pokrivena na svakoj poziciji sa dva dobra igrača. Svi igrači su u nekoj od reprezentacija.Sigurno nas očekuje pravi derbi i utakmica savremenog vaterpola, sa puno plivanja i dosta jakim odbranama. Mora da se uđe u njihov ritam. Od mojih igrača ću zahtevati da broj oscilacija svedu na minimum, da ispoštuju dogovor kada je reč o igraču više i manje. Nezahvalno je davati prognoze pred ovakvu utakmicu. Mislim da uz maksimalno zalaganje možemo po pozitivnog rezultat, ističe trener Naisa Marko Blagojević.

Banjica do sada nije upisala pobedu na strani, ali nije poražena. Beograđani su u prvom kolu remizirali sa Starim gradom, dok su u drugom bili bolji od Zemuna. Sa druge strane Nišlije su zabeležile po pobedu i poraz.

Bilo bi lepo da otvorimo meč kao protiv Starog grada s tim što bi dobru igru bilo lepo održati do kraja. Imamo oscilacije u igri, padamo, dižemo se. Što je svakako normalno za mladu ekipu. Tim je pretrpeo dosta izmena tokom letnjeg perioda i igra tek treba da se izgradi iz utakmice u utakmicu. Naš naredni protivnik je jako mlada i kvalitetna ekipa. Ukoliko dobro uđemo u meč i uspemo da održimo kontinuitet i smanjimo oscilacije imamo šansu da ostvarimo dobar rezultat. Po meni je sve otvoreno i ne dajem ulogu favorita ni njima, ni nama, kazao je golman Nišlija Igor Lazić.

U četvrtak je Dunav savladao ekipu Beograda sa 11:4, dok se u preostalim mečevima trećeg kola sastaju se ŽAK i Stari grad, i Zemun i Singidunum.