Budi i ti deo naše porodice!

klinci 3

DOĐITE DA RASTEMO ZAJEDNO! Vaterpolo klub Nais upisuje nove članove.

Svi koji su zainteresovani da postanu članovi naše porodice detaljnije informacije mogu dobiti u kancelariji kluba, koja se nalazi u okviru čairskog bazena, svakog radnog dana u periodu od 20 do 22h.

Vrata našeg kluba su tokom cele godine otvorena svima koji žele da se bave ovim sportom.

Sadašnji prioritet našeg kluba jeste rad sa decom koja su rođena 2005. godine i nakon toga, međutim, granica što se tiče godina ne postoji. Na bazenu postoji i grupa za dečake koji su kasnije počeli da treniraju, te se ne mogu svrstati u mlađe kategorije.

Pored omasovljenja koje je prvi i osnovni cilj od nastanka kluba, mi želimo da radimo na socijalizaciji dece i promociji zdravog načina života. Kao što je opšte poznato plivanje omogućava najbolji razvoj tela deteta, dok druženje sa vršnjacima, kroz treninge i utakmice, doprinosi razvijanju zdravog duha i odrastanje u pozitivnoj sredini. Upravo zbog toga je i važno usmeravati decu da se od malih nogu bave sportom.

klinci 1

Vaterpolo klub Nais jedan je od najmlađih timova u ligi, a većina igrača iz prvog tima ponikla je na Čairu. Okosnicu našeg tima čine momci koji su se do skoro takmičili u mlađim kategorijama, što je još jedan od dokaza da se na Čairu dobro radi.

Upravo zbog toga ne želimo da pribegavamo kratkoročnim rešenjima, već želimo da stvorimo kadar na koji će klub u budućnosti moći da se osloni. Niš mora imati neke nove klince, koji će se sutradan pridružiti prvom timu i sa njim učiniti sve da se ime Naisa u svetu vaterpola i u budućnosti uvek izgovara sa poštovanjem.