Fajnal for Kupa Srbije za seniore na Čairu

nais docekuje zak

Vaterpolo klub Nais biće domaćin završnog turnira Kupa Srbije za seniore i seniorke, odlučeno je danas na sastanku u Vaterpolo savezu Srbije.

Fajnal for na programu je 14. i 15. decembra ove godine, dok je finale u konkurenciji dama zakazano za 15. decembar.

Ovakva odluka nacionlanog saveza još jedan je pokazatelj da se u niškom vaterpolu dobro radi.

Izuzetno smo počastvovani što smo ponovo dobili priliku da organizujemo jedan značajan turnir, kao što je završnica Kupa Srbije za seniore i finale Kupa za seniorke. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ugostiti najbolje srpske timove, biće to pravi vaterpolo spektakl. Naš klub se već pokazao kao dobar domaćin i organizator velikih turnira. Više puta smo ugostili najbolje svetske reprezentacije, ekipe iz zemlje i regiona. Svi timovi imali su samo reči hvale za oraganizaciju i fenomenalnu atmosferu, koja na našem bazenu nikada nije izostala, te se nadamo da će i ovog puta biti tako, ističe predsednik Vaterpolo kluba Nais Milan Krstić.

U prostorijama saveza danas je održan i žreb za osminu finala Kupa Srbije. Vaterpolisti Naisa sastaće se sa ekipom Valjeva. Meč će biti odigran 23. novembra u Valjevu. Istog dana na programu su i ostale utakmice osmine finala u kojima se sastaju:

KVK Radnički –Beograd

Dunav – Spartak Prozivka

Banjica – Stari grad.

Žreb za četvrtfinale biće održan 24. novembra. Svoje protivnike u četvrtfinalu već čekaju ekipe Partizana, Vojvodine, Šapca i Crvene zvezde.