Klinci Naisa na finalnom turniru prvenstva Srbije

Skolica 5Igrači Naisa u kategoriji do 11 godina (2006. i mlađi) plasirali su se na finalni turnir prvenstva Srbije. Oni su u svojoj polufinalnoj grupi zazeli drugo mesto.

Polufinalni turnir za mlađe selekcije održan je proteklog vikenda u Kragujevcu, a učestvovale su ekipe Naisa, Radničkog, TAŠ-a i Crvene zvezda. Izabranici trenera Darka Mančića i Marka Blagojevića upisali su dve pobede i jedan poraz.

Prezadovoljan sam rezultatima i plasmanom. Moram napomenuti da smo turnir igrali sa decom koja su mlađa od 11 godina i samim tim uspeh je veći. Klinci dugo treniraju zajedno i ovo je njihov prvi turnir. Plasman na finalni turnir je veliko priznanje za sve njih, ovakav rezultat će uticati i na samopouzdanje ekipe. Pred nama je finalni turnir, a od igrača ću zahtevati samo da daju svoj maksimum. S obzirom na to da je jul i da su mnogi klinci otišli na odmor pitanje je da li ćemo nastupiti sa istom ekipom. Međutim i pored svih problema sa kojima se sada susrećemo možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu, ističe trener Darko Mančić.

I kolo

Nais – Taš 5:7

Radnički – Crvena zvezda 6:5

II kolo

Nais – Crvena zvezda 1:0

Radnički – Taš 3:8

III kolo

Radnički – Nais 2:4

Crvena zvezda – Taš 3:4

Plasman

Taš 9

Nais 6

Radnički 3

Crvena zvezda 0

Finalni turnir prvenstva Srbije za mlađe takmičarske selekcije biće održan 15. i 16. 2017. jula u Šapcu u organizaciji VK Šabac.

Ekipa Naisa nadmetaće se u grupi A sa ekipama Šapca, Zemuna i Vojvodine. U grupi B nalaze se Valjevo, Partizan, Spartak Prozivka i Taš.