Kozarski i Budurin pojačali Nais

kozarski - budurin vest

Vaterpolo klub Nais dobio je prva pojačanja. Na Čair su stigli iskusni čuvar mreže Mirko Kozarski i igrač Nemanja Budurin.

Mirko Kozarski rođen je u Kikindi 4. decembra 1985. godine. Karijeru je započeo u lokalnom ŽAK-u, da bi kasnije igrao za pečujski PVSK, kragujevački Radnički i beogradski TAŠ, odakle je upravo došao u Nais. U Niš je kaže došao sa željom da pomogne mladom timu u predstojećoj sezoni.

Kozarski

Mirko Kozarski

Znao sam da Nais ima mladu i kvalitetnu ekipu, zato sam i došao. Želim da svojim iskustvom pomognem mladim momcima koji tek treba da se afirmišu, da im budem oslonac i odbranama ulijem neophodnu sigurnost. Ništa manje me nije privukla ni činjenica da će Nais predstojeće sezone igrati u Jadranskoj ligi. Nadam se da ćemo spremno dočekati početak prvenstva i da ćemo predstavljati Grad i Srbiju na najbolji mogući način, rekao je Kozarski.

Budurin

Nemanja Budurin

Nemanja Budurin rođen je 5. maja 1992. godine, takođe u Kikindi, dosadšnju karijeru proveo je u ŽAK-u.

Motiv za dolazak u Nais je nastup kluba u Jadranskoj ligi. Reč je o ligi sa dosta kvalitetnih klubova. Smatram da upravo dueli sa najjačim klubovima iz regiona mogu da pomognu mladim igrači da se afirmišu i steknu iskustvo, istako je Budurin.

Klub su za sada napustili Igor Lazić, Alen Omerović, Bogdan Kostić i Predrag Nosović.