KUP: Nais gostuje u Kragujevcu

Vaterpolisti Naisa sutra gostuju Radničkom iz Kragujevca u susretu četvrtfinala Kupa Srbije. Pravila u ovom takmičenju su takva da se igra jedan meč, a ukoliko bude nerešeno odmah se izvode peterci.

Nišlije nisu dobro prošle na žrebu. Radnički je lider Regionalne A2 lige sa osam pobeda iz isto toliko utakmica, dok je Nais u tom takmičenju ostvario četiri trijumfa, jedan remi i tri poraza. Zanimljivo je da će se ovi timovi već u petak na istom mestu sastati u sklopu devetog kola Regionalne lige, pa se ekspedicija Naisa neće ni vraćati u Niš nakon večerašnjeg duela.

Nismo imali sreće prilikom žreba. Radnički je izuzetno kvalitetna ekipa, posebno su opasni na svom bazenu i nema sumnje da su izraziti favorite. Mi smo priželjkivali da budemo domaćini u četvrtfinalu, ali to se nije dogodilo, pa ćemo se potruditi da što skupje prodamo kožu u Kragujevcu. Oni su nas prošle sezone pobedili u polufinalu Kupa, pokušaćemo da im se revanširamo, ali biće jako teško. U Kragujevac sam poveo sve raspoložive snage, plus dvojicu omladinaca, pa ćemo ova tri dana iskoristiti i kao mini-pripreme pred meč sa Triglavom u desetom kolu Regionalne A2 lige, koji jednostavno moramo da dobijemo ukoliko želimo da ispunimo zacrtane ciljeve za ovaj deo sezone– rekao je trener Naisa Jovan Serafimović.

Duel u Kragujevcu zakazan je za 18.15 sati, a direktno će ga prenositi televizija Sport klub na svom trećem kanalu.