Maksimalno motivisano do prvih bodova

544393 112226898974982 337648922 n

Drugo kolo Prve A lige donosi susret Naisa i Dunava. Duel niške i novosadske ekipe na bazenu Čair zakazan je za subotu 19. novembar u 20h. Ulaz će biti slobodan.

U Naisu vlada dobro raspoloženje uoči prvog meča pred svojim navijačima u novoj sezoni. U klubu su uvereni da podrška sa tribina ni ovoga puta neće izostati i dodaju da će dati sve od sebe da publika zadovoljna izađe sa bazena.

Naša liga je dosta izjednačena. Svaki meč mora da se odigra maksimalno skoncentrisano i jako, ne bi li se osvojili bodovi. Dunav je mlada ekipa sa kvalitetnim igračima. Imaju solidan tim, dobrog beka i dvojicu Maltežana. I pored toga što  imaju mlade momke, svi se oni trude da uđu u prvi tim Vojvodine i sada „grizu”. Nema tu opuštanja mnogo moramo od samo početka da krenemo maksimalno jako, to je bio problem na prošloj utakmici. Ne smemo dozvoliti da počnemo da igramo od druge četvrtine, moramo da igramo od početka. I da pokažemo da smo ozbiljna ekipa, da se držimo dogovora. Neka disciplina u igri mora da postoji, ističe trener Naisa Predrag Kikinđanin.

Ekipu Naisa u proteklom periodu nisu zaobišli problemi, te je trener tek u četvrtak na raspolaganju imao sve igrače. Van stroja zbog zdravstvenih problema bili su Milan Petrović, Đorđe Lekić, Miljan Milić i Matija Đurđević. I pored svega u Naisu ističu da će probati da se izdignu iznad situacije i upišu prve bodove.

Mi trenutno na papiru, a i ovako, možda jesmo iskusnija ekipa od njih, ali to moramo da pokažemo u bazenu. Imali smo problem u prošlom kolu gde smo mnogo loše startovali, utakmica jeste bila u nezgodnom terminu ali to nije opravdanje. Loše smo krenuli, sa velikim minusom, s tim da smo na kraju dokazali da imamo kvalitet i da možemo da igramo sa bilo kim. Ne poznajem mnogo ekipu Dunava, znam da je reč o mladim igračima željnih dokazivanja. Veliki hendikep za nas biće to što nismo trenirali kompletni, ima dosta povređenih igrača.  Bez obzira na sve nadam se da ćemo upisati prvu pobedu na svom bazenu ako uđemo koncentrisano u meč, kaže Milan Petrović. Saglasan sa njim bio je i Alen Omerović.

Nama je jako bitno da ostvarimo dobar rezultat pred našom publikom. Znamo se sa njima, ekipa je mlada, željna dokazivanja. Veliki je motiv da dobijemo Dunav to bi dobrinelo samopuzdanju ekipe, zaključuje on.

U ostalim utakmicama sastaju se :

Valjevo – Zemun

Stari Grad – TAŠ

Banjica – Beograd