Milorad Ivetić pojačao Nais

Milorad IveticVaterpolo klub Nais pojačao je svoje redove pred početak drugog dela sezone.

Ugovor je potpisao je Milorad Ivetić, koji dolazi iz francuskog Remsa, sa kojim je prošle sezone osvojio ligu i izborio plasman u viši rang takmičenja. Ivetić je do sada igrao na poziciji centra, ali će u Naisu igrati na pozicijama tri i četiri.

Teška povreda me je omela da potpišem novi ugovor sa bilo kim na početku sezone. Kada sam se oporavio dobio sam ponudu iz Niša koja mi se dopala i još više me motivisala da se vratim u bazen. Lične ambicije su se poklopile sa ambicijama kluba i zato sam došao. Želim da napredujem u karijeri, a i klub stalno napreduje. Mislim da je ekipa na vrhunskom nivou, što se tiče spremnosti i rada. Većinu momaka poznajem, sa nekima sam igrao. Atmosfera u ekipi je odlična i drago mi je što ću igrati sa ovakvim igračima. Svi smo kao jedan. Trenutno smo četvrti, ali ćemo pokušati da dobrim igrama i zalaganjem popravimo plasman, kaže on.

Prilku da se predstavi niškoj publici Ivetić će imati u subotu, kada u 20h na Čair stiže novosadska Vojvodina.

Milorad Ivetić ponikao je u Beogradu, a zatim je igrao za Banjicu, Partizan i ŽAK. U Francuskoj je nastuao za Bordo i Rems. Protekle sezone bio je prvi strelac druge francuske lige.