Milošević: Uz maksimalno zalaganje do pobede

gagi milosevic

U drugom kolu Prve A lige naš tim odmeriće snage sa ekipom Starog grada. Meč na bazenu Milan Gale Muškatirović zakazan je za subotu u 12h.

Ekipa u Beograd putuju osokoljena pobedom nad ekipom Dunava u prvom kolu. Ipak, u taboru Naisa svesni su da ih za vikend očekuje teži i daleko iskusniji protivnik od prethodnog.

Očekuje nas daleko jača ekipa, jedna od najiskusnijih u celoj ligi. Sigurno da nas očekuje jako težak posao, ali smatram da su momci maksimalno motivisani, jer su svesni da nam u velikoj meri od ove utakmice zavisi konačan plasman u ligi, rekao je trener Marko Blagojević.

Nais je pobedom počeo prvenstvo, sa druge strane ni Beograđani nisu loše startovali odigravši nerešeno (6:6) sa ekipom Banjice.

Svakako da je dobra stvar što smo u pripremnom periodu imali te sparing mečeve sa ekipom Starog grada i otprilike znamo šta možemo da očekujemo od njih. Svakako kvalitetna ekipa, što su pokazali i protiv ekipe Banjice. Imaju par igrača od kojih preti veća opsanost. Smatram da uz maksimalno zalaganje možemo doći do pobede, istakako je  Dragan Milošević.

Ekipa Starog grada se od ove sezone takmiči u Prvoj A ligi.