Mirno i staloženo do pobede

nais docekuje zakPobeda nad Tentom dobra je uvertira za subotnji meč u Regionalnoj A2 ligi.

Na Čair stiže Zadar, a u Naisu se nadaju da će probiti led i slaviti pred svoim navijačima i u prvenstvu.

Odradili smo dobar meč protiv Tenta. Bio je to jedan trening za nas, protivnik je odigrao čvršće što je nama i odgovaralo. Trebalo nam je opterećenje, ne lagan meč. Već u subotu nasčeka Zadar. Gledali smo snimke njihovih utakmica, mogu reći da nisu loši, bez obzira što su izgubili sve utakmice. Najveća opasnost Zadra je igra na dva metra. Sa desne strane takođe imaju dva igrača, koju su više za respekt, ali ne potcenjujemo ostale. Znaju da igraju, moramo biti oprezni, koncentrisani i generalno mnogo smireniji i staloženiji nego protiv Tent-a. Treba da se koncentrišemo na sebe, ne na protivika. Utakmicu moramo da odradimo na najbolji mogući način i u želji da osvojimo sva tri boda, kaže trener Naisa Nenad Vasilovski.

Nišlije će verovatno i protiv Zadra biti nekompletne. Standardni prvotimac Marko Bolović, propustio je utakmicu u Kupu, a pod znakom pitanja je i nastup u subotu. Ostali igrači spremni su za novi izazov.

Ekipa Zadra nije za potcenjivanje, ali smatram da je pobeda u Kupu veoma dobra uvertira za ono što sledi. Ulazimo maksimalno jako kao u meč, kao i uvek do sada. Nadam se da ćemo trenerove ideje uspeti da realizujemo u bazenu i da će nas to dovesti do pobede, ističe igrač Matija Milošević.

Zadar je do sada upisao tri poraza i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli. Nais je peti sa četiri boda. Nišlije imaju dva poraza i po jednu pobedu i remi.