Na korak od senzacije

Vaterpolisti Naisa propustili su veliku šansu da načine senzaciju na bazenu Banjica, da savladaju Partizan i ravnopravno se uključe u borbu za plej-of. Na kraju poraz od 8:7.

Imale su Nišlije vođstvo od 7:4 posle tri odigrane četvrtine, ali su ti prosule u poslednjoj deonici i doživele treći uzastopni poraz u ligi.

Partizan je tokom pre dve četvrtine kontrolisao situaciju u bazenu, pa je na veliki odmor otišao sa vođstvom od 4:2, a onda je Nais u trećem periodu „ugasio svetlo“ na Banjici.

Raspucao ne niški tim, Partizan je ređao grešku za greškom, a Budurin sa dva gola, te Stjepanović i Mitrović sa po jednim najavili su veliki trijumf Naisa.

U poslednjih osam minuta viđena je potpuno drugačija slika. Partizan je krenuo na sve ili ništa i na kraju dobio sve. Preokret su brzim golovima najavili Radanović i Kasum. Izjednačenje je na 3,48 minuta do kraja doneo Tomić, a pogodak za tri boda crno-belih postigao je Barać.

PARTIZAN-NAIS 8:7 (2:1, 2:2, 0:4, 4:0)

Beograd, 20. aprila. Bazen „Banjica“. Isključenja: Partizan 9, Nais  8.

PARTIZAN: Vlahović, Andrin 1, Kasum 1, Nešić, Radulović, Tomić 1, Smiljević 1, Mitrović, Barać 1, Radanović 1, Radonjić, Gbadamasi 1, Belopavlović, Branković 1.

NAIS: Lazić, Mitrović 2, Pavičić , Kosić, Budurin 3, M. Milošević, Mickić, P.Vujović , Živić 1, D.Vujović, Malenović, Stojanović, Stjepanović 1.