Na pobedu protiv Medveščaka

Vaterpolisti Naisa u subotu dočekuju zagrebački Medveščak u sklopu trećeg kola Regionalne A2 lige.

Nišlije su u prva dva kola ostvarile polovičan učinak, pošto su u prvom kolu poražene kod kuće od Primorja, dok su u drugom savladale Zadar u gostima, a Medveščak je loše otvorio sezonu sa dva poraza. Zagrepčani su najpre izgubili od od Zadra, a potom je od njih bolji bio i Zemun.

Trener Naisa Jovan Serafimović oprezan je pred duel sa hrvatskim klubom.

Medveščak je kvalitetna i iskusna ekipa i to što su izgubili dva meča na startu nas ne sme da zavara. Moraćemo da uložimo maksimum kako bi osvojili tri boda. Mi smo na neki način ostali dužni niškoj publici u onom porazu od Primorja i sada ćemo pokušati da se iskupimo dobrom igrom. Pobeda u Zadru je podigla atmosferu u ekipi i dobro smo se pripremali tokom ove sedmice. Imamo problem sa prehladnom kapitena Dragana Miloševića i pitanje je da li ću na njega moći da računam, dok su svi ostali igrači spremni. U svakom slučaju očekujem da budemo na nivou, da odigramo dobar meč i uknjižimo nova tri boda– rekao je Serafimović.

Vaterpolisti Naisa Senja Stjepanović i Aleksa Cvetković optimisti su pred okršaj sa Medveščakom. Oni su istakli sjajnu atmosferu u ekipi i pozvali nišku publiku da im pomogne u borbi za važne bodove.

Duel na bazenu Čair zakazan je za 20 časova, a ulaz za sve ljubitelje vaterpola biće slobodan.