Nais – Šabac po peti put

Mata MilosevicU subotu na Čairu stiže stari znanac Naisa ekipa Šapca.

S obzirom na činjenicu da su se ove sezone sastali četiri puta u niškom timu znaju šta mogu da očekuju.

Sigurno da se radi o ozbiljnoj ekipi. Sastali smo se četiri puta ove sezone i imamo negativa skor od četiri poraza. Svakako je najbolniji onaj iz polufinala Kupa. Shodno svim rezultatima oni su favoriti na papir, ali ni to ne mora da znači ništa. Mi smo pokazali da na Čairu možemo da se nosimo sa svima. Ućićemo jako u meč, od starta sa jakom odbranom .Naš cilj je da uđemo u egal završnicu plus/minus jedan gol gde bi mogli da da dođemo i do pobede. Spremamo se, kako fizički tako i psihički. Mi smo pri kraju sezone, tako da više radimo na psihološkoj pripremi. Momci su dobro radili i možemo da očekujemo dobar rezultat i nagradu za sav trud, kaže trener Stefan Luković.

Da je došlo vreme za naplatu dugova znaju i igrači. Oni su takođe svesni i činjenice da, i u izuzetno jakoj ligi, mogu da se nose sa svim ekipama.

Čeka nas teška utakmica, Šabac je na izmaku snaga, ostalo je još nekoliko kola do kraja. Oni su iscrpljeni nakon A2 lige, a igrali su i baraž. Čuo sam da jedva čekaju da se završi sezona, ali i veovatno očekuju lagnu pobedu na Čairu. Sve to može biti naša šansu. Mi smo u prethodnih nekoliko kola pokazali da možemo da se nosimo sa svim ekipama koje su jače od nas. Pružili smo možda i bolje partije, no što smo očekivali. Dokazali da možemo da igramo jako i na Čairu, ali i na Banjici. Dobro radimo sa trenerom Stefano, opušenije, vidimo koliko možemo. Teško smo ove sezone gubili na Čairu, pa ćemo i sada gledati da tri boda ostanu u Nišu, ističe igrač Naisa Milorad Ivetić, a saglasan sa njim je i njegov saigrač Matija Milošević.

Ekipa Šapca je do sada kakav kvalitet poseduje. Neosporno je da su oni favorit na papiru, ali nadam se da uz adekvatnu podršku sa tribina možemo da izmenimo to. Oni u poslednjih par kola igraju u nekom slabijem ritmu, ali ne smemo zaboraviti da su u Regionalnoj A2 ligi i Kupu postigli ozbiljne rezultate. Tako da se nadamo da ćemo moći da im pariramo i dođemo do boda ili sve tri, zaključuje Milošević.

Utakmica na bazenu Čair zakazana je za 20:30h.