Nais – Vojvodina (treći čin)

1 Marko PavicicPravi derbi biće odigran na čairskom beznu, gde ekipa Naisa dočekuje Vojvodinu u 10. kolu Regionalne A2 lige.

Ovi timovi su se dva puta sastajali ove sezone. Skor je 1:1, obe ekipe imaju po pobedu kod kuće. Vojvodina je slavila u prvenstvu, a Nais u Kupu. Nišlije su pre nešto više od mesec dana, posle peteraca eliminisale Novosađane iz Kupa. To će sigruno biti motiv više za goste da se revanširaju, ali i za domaće da ponove uspeh.

Pozivamo navijače, mislim da će taj igrač više sa tibina sigurno da bude od velikog značaja. Motivi sigurno ne manjkaju ni na jednoj strani, oni su sigurno ljuti zbog poraza u četvrtfinalu Kupa i dolaze da se osvete. Nama je svakako motiv sam po sebi da dokažemo da pobeda u Kupu nije bila slučajnost, ističe igrač Naisa Marko Pavičić

Nais će se Vojvodini suprostaviti bez Miljana Milića koji je završio karijeru. Milan Petrović je već ranije napustio klub, a debitovaće Milorad Ivetić.

Počinje drugi deo, dolazi ekipa koja pretenduje na visok plasman i ulazak u A1 ligu. Očekujem tešku i tvrdu utakmicu. Jesu oni favoriti, ali mi se isto pripremamo za svaku ekipu i idemo na pobedu. Da li ćemo to uspeti ili ne videćemo na kraju. Ekipa je motivisana i spremna da pruži jedan jak otpor favoritu i ako nam se ukaže šansa da ih iznenadimo. Oni dolaze u kompletnom sastavu. Igračima je rečeno mi moramo da zatvorimo njihovo najjače oružje to je kontranapad, da ih svedemo na pozicionu igru i tu treba da tražmo šansu. U dve utakmice smo uspeli to da uradimo, nema razloga da tako ne bude i sada, kaže trener Naisa Nenad Vasilovski.

Utakmica na Čairu počinje u 20h, a ulaz je slobodan.