Naissus generalni sponzor Naisa

naissus

Vaterpolo klub Nais dobio je veliko pojačanje uoči početka Regionalne A2, reč je o JKP Naissu koje će ove godine biti generalni sponzor kluba. 

Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktor Vodovoda Dejan Andrejević i predsednik kluba Milan Krstić. Andrejević je ovom prilikom istakao da njegovo preduzeće sponzoriše samo najbolje te da je saradnja bila neizbežna.

Ovaj klub i nas povezuje jedna bitna spona, a to je – voda , takođe sa ponosom nosimo isto ime, ime grada Niša. Na kraju krajeva i jedni, i drugi volimo svoj grad, naš podmladak, našu decu i želimo im svetlu budućnost. Znamo da je naše društvo s pravo može da se nazove društvo vaterpola, jer imamo izvanredne rezultate na nivou države, tako da želimo, da i grad Niš vratimo na puteve stare slave, rekao je direktor Naissusa Dejan Andrejević i dodao.

Programom poslovanja koji je za ovu godinu usvojen, mi nemamo neka značajna sredstva koja bi mogli da uložimo u sport, kluturu, društvenu nadogradnju, ali smo mi cele godine pokazivali tu dozu društveno odgovornog ponašanja i pomagali smo svuda gde je to bilo moguće, zato smo i ovu priliku iskoristili i izašli njima u suret. Mi ćemo pomoći što kroz prevoz, što kroz druge mogućnosti kako možemo do kraja ove kalendarske godine. Nadamo se da će nam i društvena zajednica, i odgovorni u gradu, pomoći u tome i dozvoliti nam da za narednu godinu planiramo značajnija sredstva, zaključio je on.

naissus11 S

Predsednik Naisa Milan Krstić nije krio zadovoljstvo što je jedno preduzeće poput Naissusa prepoznalo da se na Čairu dobro radi i rešilo da pruži pruži podršku:

Čast nam je i zadovoljstvo što je Naissus je prepoznao naš klub kao sportski kolektiv u koji treba ulagati. Nas je za to kavlifikovao rad u prethodnom periodu, ali i dobri rezultati koje beležimo. Nais bio u drugoj ligi, a zatim ušao u prvu, prošle godine smo bili drugi, a ove godine igramo Jadransku ligu. Naš klub će biti jedini sportski kolektiv koji će predstavljati Niš u regionu. Ova saradnja je poziv za sve one ostale privatnike u ovom gradu, koji rade i kojima je interes da ulažu u niški sport da slede primer Naisusa, ne mora to biti Naisa, ali je dobro ulagati u sport i pokazati se društveno odgovornim. Mi ćemo se truditi da svojim rezultatima i zalaganjem u bazenu dostojno reprezentujemo grad i sponzora, rekao je Krstić.