Niz sparinga pred kvalifikacije za Kup Evrope!

1 JovanVaterpolisti Naisa polako bruse formu za predstojeću sezonu. Proteklog vikenda niški tim gostovao je Šapcu, sa kojim je odradio tri sparinga.

Ekipa nije bila komplenta, pošto su povređeni Tihomir Živić i Đorđe Lekić, te bolesni Dragan Milošević ostali u Nišu. U timu nije bilo ni Nemanje Šilja.

Generalno mogu biti zadovoljan. I pored toga što nismo bili kompletni odradili smo tri jaka, dobra treninga. Ekipa Šapca ima izuzetno jak, dobar sastav. Izborili su plasman u A1 ligu i u potpusnosti promenili tim. Mislim da ove sezone mogu da iznenade mnoge ekipe. Oni još uvek nisu kompletni, ali su nam izašli u susret da odradimo sparinge. Prvi je protekao dobro, u drugom smo malo pokleli, a u trećem smo ponovo bili na zadovoljavajućem nivou. Već u četvrtak putujemo za Beograd, gde ćemo odigrati pripremni meč sa ekipom Partizana i nadam se da ćemo spremni dočekati mečeve u Kupu Evrope, ističe trener Naisa Jovan Serafimović.

Strateg Nišlija napominje da ga raduje to što su atmosfera, disciplnina i zalaganje na visokom nivou.

Ekipa Naisa učestvovaće naredne nedelje u kvalifikacijama za Kup Evrope. Za protivnika će imati italijansku Ortiđu, crnogorski Primorac i grčku Idru. Kvalifikacioni turnir biće održan u Atini od 28. do 30. septembra.