Omerović: Čeka nas jako teška utakmica

Alen Omerovic

Vaterpolisti Naisa odmeriće snage sa Banjicom u 12. kolu Prve A lige. Susret na Banjici zakazan ja za subotu od 21h.

Ulogu favorita u narednom meču igrači Naisa prepuštaju domaćem timu. Svesni su da će biti teško, ali poručuju da u Beograd ne idu sa belom zastavom, već sa željom da se nadmeću.

Ja sam siguran u jednu stvar, a to je da će oni sigurno naoštreni ući u ovaj dvoboj sa nama. To je sigurno, jer im nije prijao poraz u Nišu. Siguran sam da će pružiti jak otpor. Jedina stvar koja može da nas ubije je ta što mislim da smo malo poleteli, nekolicina nas posle pobede nad Starim gradom. Međutim kako se bliži ova utakmica sa Banjicom mislim da se to lagano vraća na neki normalan nivo i nadam se da ćemo se pokazati u najboljem mogućem izdanju, kaže igrač Naisa Đorđe Lekić.

Saglasan sa Lekićem je i njegov saigrač Alen Omerović.

Trenirali smo dobro ove nedelje. Čeka nas jako teška utakmica, težak meč. Verujem da možemo da dobijemo ekipu Banjice. Jeste da je favorit, ali mi imamo kvaliteta da im pariramo. Isto tako verujem da možemo da ih pobedimo. Ekipa Banjice nije nimalo naivna što pokazuje i tabela, ali mi idemo gore da dobijemo. Nećemo se predati unapred, poručuje Alen Omerović.

Strateg Naisa Predrag Kikinđanin ulogu favorita prepušta Banjici, ali veruje da njegov tim može da iznenadi.

Istakao bih da su oni favoriti, jer imaju veći bodovni saldo od nas. Radi se o mladoj ekipi sastavljenoj od omladinskih reprezentativac, igrača koji se bore za ulazak u prvi tim Partizana. Sigurno je da ništa neće prepustiti slučaju, da će igrati agresivno i da će poštovati svoju igru. Verujem da možemo da ih iznenadimo. Ukoliko im “umrtvimo” igru, usporimo ritam, igramo dugačke napade i popravimo realizaciju igrača više možemo da očekujemo pozitivan rezultat, ističe Kikinđanin.

Nais je u prvom susretu na Čairu slavio rezultatom 11:9.