Optimizam i oprez

Na krilima prošlonedeljne pobede na teškom gostovanju u Budvi, vaterpolisti Naisa u petom kolu Regionalne A2 lige u subotu na Čairu dočekuju ekipu riječkog Primorja.

Optimizam Nišlija pred ovaj meč naslanja se na dobru igru proteklog vikenda kada su, posle velike borbe uspeli da ugrabe sva tri boda i nanesu prvi poraz do tada neporaženoj Budvi.

– Do bodova u Budvi doveli su nas velika motivisanost, borbenost i kolektivni duh. Tri boda sa ovog teškog gostovanja podigli su moral ekipe i atmosfera pred duel sa Primorjem je dobra. Ipak svi smo svesni činjenice da nam u goste dolazi opasan protivnik čiji je kvalitet bez sumnje veći od njihovog polovičnog učinka u dosadašnjem toku prvenstva – oprezan je strateg Naisa Jovan Serafimović.

Iz ekipe će i u ovom kolu zbog povrede, odnosno bolesti izostati Nemanja Budurin, a pod znakom pitanja je i Marko Pavičić, pa će šansu ponovo dobiti neki od mlađih igrača.

Utakmica se igra u subotu 17. novembra, početak meča zakazan je za 20:45, a vaterpolisti Naisa kao i do sada očekuju punu podršku sa tribina.