Pavičić: Idemo da odigramo najbolje što možemo

marko pavicic

Utakmicama 13. kola, za vikend se nastavlja takmičenje u Prvoj A ligi. Naš tim putuje za Beograd na megdan Zemunu. Meč je na programu je u nedelju od 16:30h.

Iz tabora Naisa poručuju da su spremni za predstojeći duel i dodaju da motiva imaju na pretek. A krajnji cilj našeg tima je da zadrži drugu poziciju koja donosi plasman u Regionalnu Triglav ligu.

Svako gostovanje ove sezone je bilo teško, tako da i protiv ekipe Zemuna tamo, očekujemo veoma težak meč. Imali smo dve nedelje da se spremimo. Idemo da odigramo najbolje što možemo i osvojimo sva tri boda. Atmosfera u ekipi je odlična, spremali smo se više nego za neke prethodne utakmice i očekujemo dobar meč, ističe igrač  Marko Pavičić.

Ekipa Nais je u prvom susretu slavila na Čairu sa 14:5, ali i pored toga izabranike trenera Marka Blagojevića ne očekuje lak meč, jer su se Zemunci u međuvremenu pojačali i kompletirali.

Prvo da analiziramo taj meč u Niš. Sigurno da odnos snaga koji je pokazao rezultat nie realan. Ekipa Zemuna je sasvim korektna ekipa, iskusna prvenstveno. Oni imaju apsolutne šanse da dođu u plej-of, ali imaju i šanse da odu i u plej-aut. Tako da će oni sigurno da uđu u meč protiv nas maksimalno motivisani kako bi se popeli koju stepenicu više, rekao je trener Marko Blagojević.

Nais se nalazi na drugoj pozciji sa 23 boda, Beograđani su peti sa osam bodova manje.

U ostalim susretima 13. kola sastaju se: Beograd – ŽAK, Dunav – Banjica,
Singidunum – Stari grad.