Pobeda vredi duplo

Nakon serije mečeva protiv ekipa iz Hrvatske, vaterpolisti Naisa će u sedmom kolu Regionalne A2 lige konačno odmeriti snage sa jednim srpskim timom. Izabranici Jovana Serafimovića u nedelju gostuju novosadskoj Vojvodini, a bodovi u ovom meču vredeće duplo, jer će se osim za Regionalnu ligu računati i za Superligu Srbije.

Dva tima u ovaj susret ulaze sa istim učinkom u dosadašnjem delu prvenstva, pošto se sa učinkom 4-2 i 12 osvojenih bodova nalaze na deobi četvrte pozicije na tabeli.

Čeka nas meč na tradicionalno „vrućem“ bazenu. Vojvodina prava „domaćinska“ ekipa i teško je osvajati bodove u Novom Sadu. Ova utakmica je veoma značajna za oba kluba. Ko pobedi učvrstiće se u vrhu tabele i što je još važnije preneće ta tri boda u domaću Superligu. Mi smo se dobro pripremili za Vojvodinu, svi igrači su zdravi i idemo tamo puni optimizma. Dobro smo izanalizirali protivnika i znamo šta treba da uradimo kako bi ostvarili cilj. Najvažnije će biti otaranje susreta, a ukoliko ponovimo start iz utakmice protiv POŠK-a u Splitu, ja sam veliki optimista. Prošle sedmice protiv Galeba smo se mučili, nismo ušli u meč onako kako treba i to u Novom Sadu ne sme da nam se dogodi, jer će oni to surovo da kazne– izjavio je trener Naisa Jovan Serafimović.

Susret na bazenu „Slana bara“ zakazan je za nedelju od 18 sati.