Podela bodova u Novom Sadu

nais -Vaterpolisti Naisa i Dunava podelili su bodove u osmom kolu Prve A lige. Meč je završen, za vaterpolo netipični rezultatom, 2:2 (0:0, 0:0, 2:0, 0:2).

Niz od tri pobeda naših vaterpolista, prekinut je u Novom Sadu. Ni domaći, ni gosti nisu dobro ušli u meč, što govori i krajnji rezultat. Izabranici Blagojevića i Bilića, mučili su se čitave dve četvrtine da ne bi li postigli pogodak. I dok su pokušaji igrača Naisa završavali pored ili preko gola Ristića, šuteve domaćih sa druge strane uspešno je zasutavljao golman Lazić. Monotonija na bazenu konačno je prekinuta sredinom treće deonice, kada je Nemanja Petković postigao vodeći pogodak, par minuta kasnije, isti igrač koristi brojčanu prednost u bazenu i pogađa za 2:0. Poslednji deo igre pripao je Naisu koji je uspeo da izjednači i iščupa bod. Početkom poslednje deonice, gosti dolaze do prvog gola i smanjuju zaostatak, strelac je bio Tihomir Živić. Izjednačujući pogodak delo je Uroša Vasića koji je postavio konačan rezultat.

U narednom kolu Nais na Čairu dočekuje ekipu Starog grada. Meč je na programu u ponedeljak 23. februara u 20h, a ulaz je slobodan.

Dunav – Nais 2:2 (0:0, 0:0, 2:0, 0:2)

Novi Sad, bazen SC Slana Bara;

Gledalaca: 70;

Sudije: Igor Virijević (Zrenjanin)/Dario Balažević (Beograd);

Igrač više: Dunav 14 (1), Nais 8 (0);

Dva igrača više: Dunav 1(0);

Dunav: Stefan Dušan Ristinović 6 odbrana, Dušan Mratinović, Milan Rađenović, Luka Šćepanović, Aleksa Tintor, Dušan Vujović, Milan Marković, Marko Tubić, Nemanja Petković 2, Đorđo Popović, Nikola Jevrić, Nikola Popović, Nemanja Markinković;

NAIS: Igor Lazić 16 odbrana, Bogdan Kostić 1, Marko Pavičić, Miljan Milić, Predrag Nosović, Matija Milošević, Tihomir Živić 1, Veljko Stanimirović, Uroš Jovanović, Boris Đerđinović, Uroš Vasić 1, Dragan Milošević, Dejan Ilić, Miloš Popović.