Poraz na Banjici

NAIS - S. GRAD 2017

Vaterpolisti Naisa poraženi su na Banjici od istoimenog kluba rezultatom 10:6 (2:0,3:0, 3:1, 2:5), u 12. kolu Prve A lige.

Nais je u Beogradu pokazao dva potpuno različita lice. Niškom timu gotovo ništa nije polazilo za rukom u prve dve četvrtine, što je Banjica iskoristila i povela sa 6:0. Kako je odmicala utakmica, gosti su uspeli da se konsoliduju i solidno odigraju odbranu, sa druge strane „škripalo” je u napadu. To dokazuje podatak da je Nais tek krajem treće deonice, preko Omerovića, došao do prvog gola. Buđenje pomalo „pospanog” tima sa Čaira, počelo je u četvrtom kvartalu. Pogodili su mrežu Vlahovića četriri puta Šilj i jednom Lekić. Međutim tada je već bilo kasno za povratak u meč, jer je ranije stečena prednost izabranika Marka Bašića bila velika.

Sa po četriri pogotka u obe ekipe bili su najefikasniji Petar Tomić i Nemanja Šilj.

U narednom kolu Nais na Čairu dočekuje Valjevo.

Banjica – Nais 10:6 (2:0,3:0,3:1,2:5)

Bazen Banjica;

Sudije: Ivan Raković/ Andreja Stanojević;

Igrač više: Banjica 4 (1), Nais 10 (3);

Peterci: Banjica -, Nais 1 (1).

BANjICA: Šejat, Janošević, Barać, Budrak, Dukić, Velkić 2, Kekašvili , Tomić 4, Vićković, Davidović, Andrin 2,Jovanović 2, Vlahović, Smiljević;

NAIS: Lazić 12 odbrana, Stanimirović, Pavičić, Milić, Omerović 1, Milošević , Živić, Đorđević,Stevanović, Šilj 4(1), Lekić 1, Milošević, Nikolić.