Poraz od Starog grada

4

Naš tim upaisao je prvi poraz u sezoni. Uspešnija od Naisa bila ekipa Starog grada rezultatom  10:7 (0:2, 3:1, 3:2, 4:2).

Nais je bolje ušao u meč i golovima Šilja i Vasića došao do plus dva, priliku da uveća prednost i osigura vođstvo propustio je Omerović, koji je sa pet metara bezuspešno pokušao da lobuje golmana Krkića. Odmah nakon toga priliku je imao i Šilj, ali je loptu poslao iznad gola. Odbrana Naisa, na čelu sa golmanom Lazićem, delovala je besprekorno, pa je mreža niškog tima ostala mirna. Veliki saveznik Nišlija bio je okvir gola, koji su domaći igrači u više navrata pogađali umesto mreže. Drugi deo igre pogotkom otvara Vasić, međutim usledio je dobar period igre domaćih. Golovima Đorđevića i Čučkovića Stari grad pravi seriju i izjednačava. Tim sa Čaira je i dalje igrao odličnu odbranu, ali je završnica u napadu u većini slučajeva izostajala, te se na odmor otišlo sa 3:3. Treću deonicu obeležila je rezultatska klackalica, bila je to ujedno i poslednja četvrtina u kojoj je niški tim imao vođstvo. Poslednji deo u potpunosti je pripao domaćima, koji su golovima Alijagića došli do prednosti od tri gola. Golom Milića Nais smanjuje zaostatak, ali Ilić i Alijagić pogađaju za plus četiri. U poslednjim trenucima meča Nemanja Šilj postigao je pogodak za konačnih 10:7.

Najefikasniji u niškom timu bio je kapiten Nemanja Šilj sa tri pogotka, dok je domaće do pobede vodio četvorostruki strelac Edi Alijagić.

U narednom kolu Čair stiže ekipa Banjice.

Stari grad – Nais 10:7 (0:2, 3:1, 3:2, 4:2)

Beograd, bazen Milan Gale Muškatirović.

Gledalaca: 70.

Peterci: Nais 1 (0), Dunav -.

Sudije: Ragač/Balažević (Beograd).

STARI GRAD: Bojan Kukić 10 odbrana, Stefan Ilić 2, Aleksandar Mitrović, Miloš Popović, Vladimir Cvetić, Arsenije Đujić, Edi Alijagić 4, Andrija Mijailović, Edo Šehović, Marko Đorđević, Luka Šećerović 3, Bogdan Filipović, Matija Bakić, Srđan Čučković 1.

NAIS: Igor Lazić 13 odbrana, Bogdan Kostić, Marko Pavičić 1, Miljan Milić 1, Predrag Nosović, Matija Milošević, Uroš Jovanović, Boško Đerđinović, Alen Omerović, Nemanja Šilj 3, Uroš Vasić 2, Dragan Milošević, Dejan Ilić, Miloš Popović.