Poraz za kraj baraža

Vasic - 2015

U poslednjem kolu Baražnog turnira Prve A lige za plasman od 5 do 8 mesta ekipa Naisa poražena je od Beograda sa 13:9 (3:2, 2:3, 2:2, 6:2).

Ekipe su bile u egalu sve do poslednje deonice kada su izabranici Miloš Savković prelomili u svoju korist.

Nišlije su za razliku od prva dva kola ovoga puta dobro otvorile meč. Mrežu beogradske ekipe načeo je Vasić, a prednost udvostručio Vojčić. Posle naleta niškog tima usledila je serija Beograda od 3:0, precizni su redom bili Bijelć, Vuković i Cvetković, koji su omogućili vođstvo svom timu na kraju prve deonice. Drugi deo igre pripao je Naisu, viđena je rezultatska klackalica, a na odmor se otišlo nerešenim rezultatom. U nastavku su i jedan, i drugi tim odigrali isto, pa su ekipe i posle treće deonice bile izjednačene (7:7). Veliki pad u igri Nišlija desio se u poslednjoj četvrtini, kada su Beograđani posle dva minuta igre uspeli da po prvi put na utakmici odu na +2 i prelome duel u svoju korist. Posle toga prednost beogradskog tima je samo rasla, dok ekipa Naisa nije postigla nijedan gol.

Najefikansniji u redovima Beograda bio je Đorđe Bijelć sa pet golova, u Naisu se istakao Uroš Vasić koji se četiri puta upisao u sterlce

Beograd – Nais 13:9 (3:2, 2:3, 2:2, 6:2)

Šabac, gradski bazen.;

Sudije:Ivanka Raković Krstonošić, Lazar Anđelić;

Igrač više: Beograd 14 (5), Nais 9 (2);

Peterci: Beograd 3 (3), Nais 2 (2);

BEOGRAD: Miljević 11 odbrana, Čabrilo, Vuković 1, Dimitirjević 1, Simiš, Stanić, Bijelć 5(2), Stjepanović 1, Petković Šuberić 2(1), Pešikan 2, Cvetković 1, Popović, Stefanović;

NAIS: Kozarski 6 odbrana,Stevanović, Pavičić, Milić 2, Budurin 2, Petković, Živić, Đurđević, Vojčić 1, Šilj, Vasić 4(2), Šakenov, Marković, Popović.