Postani šampion, treniraj vaterpolo!

klinci 3

Vaterpolo klub Nais vrši upis novih članova, svakog radnog dana od 20 do 22h vrata našeg doma, na čairskom bazenu, otvorena su svima koji žele da postanu deo naše porodice.

Sa prolećem dolazi novi raspust, lepo i pravo vreme da svoje dete dovedete do Čaira. Za početak da se upoznamo i treniramo, a kasnije krenemo u prve zajedničke pobede. Trenutni prioritet su deca koja su rođena 2006. godine i kasnije. Međutim, određena starosna granica ne postoji.

Upis novih članova aktuelan je tokom cele godine. Cijeva je mnogo, pre svega tu su zdrav način života dece i socijalizacija, a zatim i stvaranje jake škole vaterpola, koja bi u budćnosti bila baza našeg kluba.

klinci 1 2016

Interesovanje za najtrofejniji kolektivni sport u Srbiji naravno postoji, koje dete ne bi želelo da krene stopama svetskih, evropskih i „svemogućih” prvaka – zlatnih delfina?

Koordinator mlađih selekcija Naisa Darko Mančić, to potvrđuje i ističe da je zadovoljan brojem dece koja žele da se bave ovim sportom i da je interesovanje za treninge u porastu. I pored toga dodaje da bi voleo da broj dece iz dana u dan bude sve veći, jer su zapravo ta deca budućnost niškog vaterpola.

Vaterpolo klub Nais konstantno je među najmlađim timovima, bez obzira na ligu u kojoj se takmiči. Većina igrača iz prvog tima ponikla je na Čairu. Okosnicu našeg tima čine momci koji su se do pre par gorina takmičili u mlađim kategorijama, što je još jedan od dokaza da se na Čairu dobro radi.

Upravo zbog toga ne želimo da pribegavamo kratkoročnim rešenjima, već želimo da stvorimo kadar na koji će klub u budućnosti moći da se osloni. Niš mora imati neke nove klince, koji će se sutradan pridružiti prvom timu i sa njim učiniti sve da se ime Naisa u svetu vaterpola i u budućnosti uvek izgovara sa poštovanjem.