Predrag Kikinđanin: Uloga favorita priprada gostima

M. Pavicic

Ekipa Naisa ugostiće Stari grad u 11. kolu Prve A lige. Utakmica na bazenu Čair zakazana je za subotu od 20h. Ulaz je slobodan.

Vaterpolisti Naisa arhivirali su poraz od TAŠ-a i sada su fokusirani samo na duel sa Starim gradom. Beograđani su lideri na tabeli i imaju epitet favorita. Ipak u domaćem timu veruju da mogu do pozitivnog rezultat. Domaći su pre dva meseca uspeli da savladaju, tada lidera na tabeli – ekipu Banjice, sada ne bi imali ništa protiv da se isti scenario ponovi.

Probaćemo i nadam se da ćemo uspeti da popravimo utisak nakon neočekivanog poraza od TAŠ-a. Ukoliko budemo kompletni, a ja se nadam da hoćemo. U svakom slučaju idemo na pobedu pa kako bude. Oni su kvalitetan protivnik što pokazuje i plasman na tabeli. Oni jesu favoriti, ali mi idemo na pobedu. Nemamo šta da izgubimo, ućićemo u meč rasterećeno, ali maksimalno skoncentrisano i motivisano pred domaćom publikom. Njihova podrška nam mnogo znači i pozivam ih da dođu u što većem broju i pomognu nam, kaže golman Naisa Igor Lazić.

Na Čairu znaju šta mogu da očekuju od Starog grada, jer su se ove dve ekipe u prethodnom periodu sastale tri puta. Pored prvenstva, niški i beogradski tim odmerili su snage i u dve prijateljske utakmice, koje su u okviru promocije vaterpola u januaru odigrane u Pirotu.

Nama jedino ostaje da idemo na pobedu, iako su oni u ovom trenutku favoriti. Dajem im prednost, prvoplasirani su i dokazali su da su najbolji. Stari grad je jedna jaka ekipa, kompaktna, imaju najjači centarski tandem u ligi i sigurno da će biti teško protiv njih. Mi i dalje imamo kadrovskih problema. Cele nedelje ne možemo da odradimo trening u punom sastavu. Trenutno zdravstveni problemi muče Dragana Miloševića i Đorđa Lekića. Ne znam da li smo dve utakmice u dosadašnjem delu sezone odigrali kompletni, ističe trener Predrag Kikinđanin.

Prvi duel u Beogradu završen je rezultatom 16:12.