Promovisan Nenad Vasilovski

1 Nenad VasilevskiVaterpolo klub Nais promovisao je novog trenera. Niški tim će u narednom periodu sa klupe predvoditi trener bogatog istustva Nenad Vasilovski.

Novi trener sa ekipom radi od petak. Inače Vasilovskom je ovo ˶drugi mandat˝ na Čairu pošto je kao pomoćni trener sa Nenadom Manojlovićem predvodio ekipu Niša.

Posle 13. godina sam ponovo u Nišu. Da kažem da nastavimo tamo gde smo stali. Veliki izazov je ta Jadranska liga, bez obzira što je A2 liga u pitanju. Igraju timovi iz Srbije i Hrvatske biće zanimljivo. Liga će nam biti korisna za proveru naših snaga za domaće prvenstvo. Ja u svakom takmičenju idem na prvo mesto drugo me ne zanima, rekao je trener Naisa i nastavio.

Što se same ekipe tiče za ova nekoliko dana što smo odradili zajedno mogu da budem zadovoljan. Ima tu dosta mladih igrača, koji su potencijal. Oni treba da dobiju šansu ove godine da pokažu da li su za veće domete ili nisu. Naravno uz maksimalnu podršku iskusnih igrača koji su ovde. Neke od starijih igrača znam još kada su bili pioniri, sada su oni ozbiljni ljudi i to sve ide kako treba. Zahvalio bih se Upravi koja mi je dala poverenje da vodim klub. Nadam se da ću svojim radom opravdati poverenje, zaključio je Vasilovski

Nenad Vasilovski u Srbiji je predvodio ekipe Partizana, Crvene zvezde, Beograda, Vojvodine, Spartaka i Bečeja. Bio je trener mlađih selekcija Radničkog iz Kragujevca. Radio je i u italijanskoj Seriji A, kad trener Ortiđa iz Sirakuze. Vasilovski godinama unazad radi sa mlađim selekcija u Vaterpolo savezu Srbije. Sa generacijama 1985, 1987 i 1989. godište bio je prvak Evrope. Sa momcima koji su rođeni 1991. godine bio je treći na svetu, a sa 1987. godištem četvrti.