Protiv fenjeraša za novu pobedu

IMG 20150209 221234

Ekipe Naisa i Beograda odmeriće snage u 12. kolu Prve A lige. Utakmica na bazenu Čair na programu je 14. marta u 20h. Ulaz je slobodan.

Posle pobede u Kikindi, naš tim vratio se na drugu poziciju na tabeli. Pobeda nadposlednjeplasiranom ekipom u ligi omogućila bi našem timu da zadrži drugu poziciju i mirnije dočeka završnicu prvog dela prvenstva.

Nijedna ekipa u ligi nije naivna, što su pokazala i mnoga iznenađenja tokom sezone. Ekipa Beograda je mlađa i neiskusnija, ali nije nikako za potcenjivanje. Mi moramo da uđemo u utakmicu maksimalno motivisano, koncentrisano i bez opuštanja. Posle pobede u Kikindi, što je jedno od težih gostovanja u sezoni, atmosfera u ekipi je nikad bolja. Bilo bi lepo da sada pobedimo i nastavimo seriju dobrih rezultata na našem bazenu. Pobeda bi nam takođe omogućila i da se učvrstimo na tu drugu poziciju na tabeli. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i pruži nam podršku, rekao je igrač  Matija Milošević.

Beograđani su do sada upisali deset poraza i jedan remi, pa sa jednim bodom zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Nais je sa 20 bodova drugi.

Iako su poslednjeplasirani, nikada nisu gubili sa nekom velikom razlikom od bilo koga, takoreći svima su predstavljali veliki problem. Momci će doći ovde sigurno motivisani i spremni. Oni sada traže model da izađu iz zone ispadanja. Moja ekipa ne sme nikako da se opusti, jer tada može da se javi problem. Radimo već nekih osam meseci da budemo u vrhu ove lige i ne bi trebalo sada da dođe do opuštanja i da prokockamo sav taj rad. U svakom slučaju očekuje nas interesantan i težak meč, rekao je trener  Marko Blagojević i dodao:

Interesantno kolo je pred nama, naši direktni konkurenti imaće teške utakmice, mislim prvenstveno na ekipu ŽAK-a, koja gostuje Banjici, drugi par je Zemun − Stari grad. Bilo bi odlično da ovi domaćini odnesu po tri boda i na taj način nama olakšaju da zadržimo tu  drugu poziciju, zaključio je on.

Zbog bolesti i povreda veliki broj momaka nije trenirao ove nedelje, pa trener Marko Blagojević još uvek ne zna koji će sastav nastupiti u subotu. Šansu će kao i mnogo puta ranije dobiti mlađi momci.

U prvom meču u Beogradu Nais je slavio rezultatom 11:6.