Protiv ŽAKA za drugu poziciju

nais - zak

U 11. kolu Prve A lige Nais gostuje ekipi ŽAKA u Kikindi. Ovaj meč na programu je u petak 6. marta od 19h.

Naši vaterpolisti imaju priliku da se revenaširaju Kikinđanima za poraz u prvom delu sezone i tako se vrate na drugu poziciju. ŽAK je u prethodnom meču na Čairu slavio sa 8:7, ali su se od tada mnoge stvari, i u jednom, i u drugom timu promenile. Nais je popravio svoju igru u svim segmentima i u 2015. godini upisao četiri pobede, i po jedan remi i poraz, sa druge strane ŽAK je zabeležio po tri pobede i poraza.

Iako smo izgubili kod kuće, sada se svi nadamo pobedi. Dosta smo napredovali i poboljšali kvalitet igre, što govore i rezultati iz prethodnih mečeva. Vredno smo radili i spremali se ove nedelje. Ako budemo odigrali koncentrisano, disciplinovano i ako ispoštujemo svaki zadatak to će uroditi plodom, istakao je igrač Naisa Matija Đurđević i dodao.

Ukoliko ponovimo igru kao protiv Starog grada ili kao iz treće četvrtine na Banjici sigurno možemo do pozitivnog rezultat. Protiv Banjice smo pokazali smo da možemo da se vratimo u meč i da imamo kvailtet da se nosimo sa svim ekipama, zaključio je on.

ŽAK se trenutno nalazi na drugom mestu sa 19 bodova. Tim iz Kikinde do sada je upisao šest pobeda, tri poraza i remi. Sa druge strane Nais je treći sa šest pet pobeda, dva remija, tri poraza i 17 bodova.