Protiv Zemuna u poslednjem kolu

Gagi Milosevic 12

Utakmicama 14. kola završava se takmičenje u Prvoj A ligi. Ekipa Naisa gostuje Zemunu.

Zavesu na ovogodišnje učešće u Prvoj A ligi, vaterpolisti Nais spuštaju u gostima. Za protivnika će imati ekipu koja je u prvom delu sezone odnela bodove sa Čaira.

Nemamo razloga za nekakvu štednju i daćemo sve od sebe da ovu sezonu završimo pobedom i revanširamo im se za poraz ovde u Nišu. Što se tiče ekipe Zemuna, ne bih nikoga posebno izdvajao jer smatram da je kolektiv iznad svakog pojedinca. Smatram da sve od nas zavisi, jer ako se držimo dogovora iz svlačionice nemamo razloga da strahujemo, ističe igrač Naisa Dragan Milošević.

U prvom meču na Čairu, Nais je igrao u dosta izmenjenom sastavu i bez dvojice bekova. Trener Predrag Kikinđanin smatra da je to uticalo na rezultat. Pred ovaj susret pod znakom pitanja je nastup Đorđa Lekića. .

Nemamo mi tu šta mnogo da taktiziramo. Ovaj meč je u stvari stvar prestiža. Od ekipe Zemuna smo izgubili kući, zbog loše igre, ali i nedostatka naših bekova. Imali su sreću tada. Bez obzira na to što se zna, ko je koje mesto, mi ćemo ići na pobedu, ne možemo drugačije. Igrači su spremni, i sada imamo uvek nekih malih poteškoća, ali to za nas nije novina. Ove sezone su nas poterali maleri. Ipak ja se nadam da ćemo igrati kompletni. Idemo na pobedu kao što i sam i do sada pričao i pričam cele sezone sve je do nas. Mislim da smo to pokazali sa nekim ekipam, koje su najjače u ligi. Imali smo dobrih, imali smo loših mečeva, ali sve od nas zavisi, kao i ova utakmica u Zemunu, ističe trener Predrag Kikinđanin.

Duel Zemun – Nais, zakazan je za petak 17. mart u 21h. Duel će biti igran na bazenu Vlaho Bata Orlić.