Saopštenje za javnost

Vaterpolo klub Nais javno se zahvaljuje Vladi Republike Srbije i predsedniku Srbije Aleksandru Vućiču na prihvatanju inicijative Vaterpolo saveza Srbije i njenog predsednika Viktora Jelenića za pomoć srpskim vaterpolo klubovima.

Materijalna sredstva koje je Vlada na predlog predsednika Vučića odobrila za pomoć vaterpolu samo potvrđuje spremnost države da podrži naš najtrofejniji sport.

Ovo tumačimo kao početak ozbiljne sistematske brige o srpskom vaterpolu, jer ulaganja u klubove svakako predstavljaju preduslov za još bolji i kvalitetniji rad, te garanciju za buduće uspehe nacionalnog tima.

Zahvaljujemo se  novom rukovodstvu Vaterpolo saveza Srbije i njenom predsedniku što su pažnju preusmerili na  klubove, a posebno se zahvaljjemo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi koji su prepoznali značaj ulaganja u vaterpolo bazu i odobrili sredstva za pomoć klubovima.

Vaterpolo klub Nais se zato obavezuje da će kao i do sada biti promoter razvoja vaterpola u ovom delu Srbije i dostojan ambasador naše zemlje na svim međunarodnim takmičenjima na kojima učestvije.

                                                             Upravni odbor Vaterpolo kluba Nais