Savi Ranđeloviću zlato na Univerzijadi!

1 Studenti 1Ni ovo leto neće proći bez zlata za srpske vaterpoliste. Za to su se pobrinuli studenti koji su u finalu Uzniverzijade savladali Rusiju sa 15:4 (3:0, 5:2, 4:2, 3:0).

Novim zlatom sa reprezentacijom okitio se i niški vaterpolista Sava Ranđelović. Ranđeloviću je ovo jedanaesto odličje sa reprezentacijom. Staisti Nišlija u svojoj kolekciji ima deset zlatnih i jednu bronzanu medalju. Za nacionalni tim Sava je odigrao preko 100 utakmica, a za isti je debitovao 2013. godine. Pre toga je nastupao za sve mlađe selekcije Srbije. Sa juniorskim timom 2012. osvojio je bronzu u Francuskoj.

1 Studenti 2

Univerzitetska ekipa bila je sastavljena od standardnih i povremenih reprezenatitvaca Srbije. Boje Srbije branili su: Đorde Lazić, Dimitrije Strajo Rističević, Lazar Dobožanov, Nemanja Vico, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Dušan Vasić, Gavril Subotić, Strahinja Rašović i Filip Radojević.

Studente je predvodio savezni selektor Dejan Savić. U stručnom štabu bili su i treneri Uroš Stevanović, Žarko Petrović i Stefan Čirić, fizioterapeut Vlada Radović i lekarr Ivan Marijanović.