Šilj: “Rezultat na semaforu nije realan”

rezultat nije realanPrema mišljenju mnogih, očekivan rezultat − pobeda vaterpolista Zvezde u prvom kolu Superlige Srbije. Iako je bilo nerealno očekivati pobedu Naisa, Nemanja Šilj, miljenik niške publike i predvodnik nove generacije vaterpolista, ističe da i ovakav kranji rezultat možda nije realan pokazatelj snaga u bazenu.

Mi smo dali zaista sve od sebe, ostavili smo srce na terenu, kao što smo to i najavili pred utakmicu. Ja čak mislim i da ovaj rezultat koji je na semaforu nije realan. Mi smo svoje šanse propustili. Nismo dobro odigrali igrača više, na igraču manje smo dosta golova primili. Tako da treba još dosta, dosta da se radi, ali za prvu utakmicu mi smo zadovoljni baš zbog te borbenosti i srčanosti u bazenu.

Tribine Čaira su ponovo, kao nekada, bile popunjene do poslednjeg mesta, i to je ono što raduje kapitena vilenjaka, koji se nada da će Nišlije i za naredni meč doći u velikom broju i pružiti im podršku.

Zahvalio bih navijačima što su došli u ovolikom broju, oni su naš najveći ponos. Ovo sada je bila odskočna daska za ŽAK, naravno da će to biti očekivano bolja utakmica, pokazaćemo šta znamo. Ostavićemo srce na terenu u svakom narednom meču, kao i do sada, i videćemo šta će biti, kazao je Šilj.

Niški tim će u drugom kolu 2. novembra od 20h ugostiti ŽAK.