Stevanović i Šakenov pojačali Nais

murat sakenov 1

Takmičenje u Regionalnoj A2 ligi vaterpolisti Naisa nastavljaju u subotu kada će na Čairu ugostiti ekipu Jadrana iz Splita.

U drugi deo sezone Nais će biti jači za dvojicu novih igrača Nikolu Stevanovića i Murata Šakenova. Novo lice na Čairu – Murat Šakenov član je A reprezentacije Kazahstana. Ovaj momak rođen je 23. septembra 1990. godine. Celu karijeru proveo je u Vaterpolo klubu Astana odakle je i došao u Nais.

nikola stevanovicPonovo na Čairu: Nikola Stevanović

Povratnik u klub Nikola Stevanović je rođen 24. marta 1991. godine. Ponikao je na čairskom bazenu, branio je boje Niša, a zatim i Naisa. Po odlasku iz kluba nastupao za holandski Het ravajn i nemački Kanštat. Posle inostranog angažmana rešio je da napravi pauzu u karijeri, a vaterpolu se vraća tamo gde je i počeo na Čairu.

Velika želja i potreba, da se posle tri godine u inostranstvu, vratim kući presudile su da ponovo potpišem ugovor sa Naisom. Sredinom oktobra sam se vratio u Srbiju, samim tim sam zakasnio da igram od početka Regionalne lige. Jako mi je drago što sam ponovo tamo gde je sve počelo i gde sam proveo 14 godina igrajući za oba kluba, istakao je Stevanović po povratku u klub.