Sve spremno za meč sa Dunavom

nais 2014

U okviru prvog kola Prve A lige ekipa Naisa u četvrtak od 20h na bazenu Čair dočekuje Dunav.Ulaz će biti besplatan.

Naš tim je u trenažnom procesu skoro tri meseca i spreman dočekuje duel sa Novosađanima.

Mi smo u potpunosti u trenažnom ritmu. Očekuje nas sigurno jedna interesantna utakmica, otvaramo sezonu nakon mnogo meseci treniranja i prolongiranja iks datuma za početak sezone. Momci su željni i ja na čelu sa njima, verujem u ovu ekipu i sigurno verujem u naše lepo izdanje, rekao je trener Naisa Marko Blagojević.

Ove ekipe sparingovale su zajedno, ipak, naredni gost Nišlija tada nije bio kompletan, jer je jedan deo ekipe bio priključen mlađim reprezentativnim selekcijama. U Naisu ističu da očekuju težak meč, ali i pobedu.

U goste nam dolazi jedna mlada, perspektivna ekipa Dunava. Mislim da, ako uđemo jako u utakmicu od prvog minuta, agresivno u odbrani i organizovano i skoncentrisano u napadu, ne bi trebalo da imamo većih problema da pobedimo, rekao je Predrag Nosović, jedino ovogodišnje pojačanje.

Saglasan sa njim bio je i kapiten Nemanja Šilj.

Dosta smo trenirali, mi smo prva ekipa koja je počela sa pripremama. Nadam se da smo spremni. Što se tiče ekipe Dunava, saglasan sam sa mojim saigračem. To su sve omladinski reprezentativci, ako damo sve od sebe od starta, nadam se da možemo da dobijemo tu utakmicu, odradićemo posao kako treba i nadamo se dobrom rezultatu. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i pruži nam podršku kako bismo pobedom otvorili sezonu, rekao je Šilj.

Nais je oba puta u prošloj sezoni savladao Dunav, ali su od tada i jedan i drugi tim pretrpeli određene kadrovske promene. Nišlije su ostale bez pet standardnih prvotimaca, dok su pojedini igrači gostiju prekomandovani u prvi tim Vojvodine.