Tim spreman za novu pobedu u gostima

Gagi Milosevic 6Igrače Naisa za vikend očekuje gostovanje Kataru u Budvi.

Niški tim, svestan svojih mogućnosti, najavljuje novu pobedu u gostima.

Kataro u sastavu ima šest-sedam igrača koji su sa reprezentacijom Crne Gore postali juniorski prvaci Evrope. Treba ih ozbiljno shvatiti, jer svako opuštanje i potcenjivanje može da košta. Mi ćemo igrati bez povređenog Marka Pavičića, koji nam je jako bitan igrač u rotaciji. Tu ne možemo ništa, ko stavi kapicu u subotu, dužan je da pruži maksimum. Idemo da pobedimo, poručuje trener Naisa Nenad Vasilovski.

Kotorani do sada nisu osetili slast pobede. Iza njih su dva poraza i jedan remi, što sigurno ohrabruje sve u taboru Naisa.

Videli smo da nam forma ide uzlaznom putanjom i to nam ide u prilog. Dobro smo analizirali protivnika i znamo čime raspolažu. Dobili smo zadatke od trenera, ako ih ispoštujemo nećemo imati probleme, kaže igrač Naisa Dragan Milošević.

Za dobar rezultat ipak nije dovoljno samo upoznati protivnika – već i samog sebe, ističe novajlija na Čairu Aleksandar Mitrović.

Analizirali smo našu igru iz meča sa Zvezdom. Videli smo koje su naše mane, gde smo grešili. Nadam se da ćemo to ispraviti. Takođe smo analizirali i Kataro. Znamo koje su njihove mane, znamo naše prednosti. Postavili smo taktiku, dobro smo spremni uz to motivisani i imamo sve preduslove za pobedu.

Duel Kataro – Nais počinje u 20:30h. Utakmica u Budvi prva je od tri, koliko će Nais, odigrati u narednih deset dana. Nišlije će u sredu, u Kupu, dočekati TENT-a, a tri dana kasnije Zadar.