Treća pobeda Naisa na Čairu

 1 Lazic - Silj

Vaterpolisti Naisa savladali su u osmom kolu prve A lige ekipu Beograda sa 8:6 (1:0,5:2,1:2,1:2). 

Niška publika dugo je čekala na prvi pogodak, da bi mrežu Beograda pred kraj prve deonice načeo Lekić sa pet metara. Drugi deo igre protekao je u znaku domaćeg tima.Vođstvo su uvećali Šilj i Omerović, a Vukić postigao prvi pogodak za svoj tim. Usledila je nova serija izabranika Predraga Kikinđanina, a mrežu Popovića zatresli su dva puta Šilj i Marko Pavičić za 6:1. Prednost Nišlija je do odlaska na odmor smanjio Šormaz. U nastavku igre gosti su polako uspeli da se približe domaćima. Jovanović i Daničić su bili precizni i beogradski tim doveli do dva gola zaostatka. Seriju gostiju prekinuo je Milošević za 7:4. Pogotkom Šilja za 8:4 počela je poslednja četvrtina, a ujedno je to bio poslednji pogodak tima sa Čaira na ovom meču. Izabranici Branislava Jerkovića su zatresli mrežu Lazića još dva puta, oba puta preko Šormaza.

Nais je do pobede predvodio Nemanja Šilj sa četiri pogotka, sa 16 odbrana na visini zadatka je bio golman Igor Lazić. Kod Beograđana se sa tri pogotka istakao Đorđe Šormaz.

U narednom kolu Nais gostuje ekipi Dunava u Novom Sadu.

Nais – Beograd 8:6 (1:0,5:2,1:2,1:2)

Bazen Čair;

Sudije: Andreja Stanojević (Jagodina)/ Vojin Putniković (Beograd);

Igrač više: Nais 12(3); Beograd 6 (3);

Peterci: Nais 2 (2); Beograd 1(-);

NAIS: Lazić 16 odbrana, Stanimirović, Pavičić 1, Milić, Omerović 1, Milošević , Živić, Đurđević, Stevanović, Šilj 4 (1), Lekić 1 (1), Milošević 1, Stoiljković, Đorđević;

BEOGRAD: Popović, Šaban, Mirković, Jovanović 1, Pokranjac, Knežević, Dimitrijević, Daničić 1, Šormaz 3(1), Tasić, Vukić 1, Radojčić, Stjepanović.