U Kragujevac po bodove!

Matija DjurdjevicU šestom kolu Superlige igrači Naisa idu na megdan Radničkom.

Posle pobede nad Zemunom na Čairu se lakše se diše, a igrači žele da nastave sa pobedama. Iako svesni činjenice da je gostovanje u Kragujevcu „vruće” iz Naisa poručuju da ne idu sa belom zastavom.

Ekipa Radničkog je mlada i perspetivna. Imaju odličnog trenera Uroša Stevanovića, koji je već godinama pomoćnik Dejanu Saviću. Jasno je da oni na domaćem terenu protiv svake ekipe igraju maksimalno motivisano i borbeno. To su pokazali u utakmicama sa Partizanom i Vojvodinom, gde su se gosti pošteno namučili da uzmu bodove. Najveća opasnost nam sigurno preti od njihovih internacionalaca, reprezentativaca Kazahstana Murata Šakenova i Francuske Gijoma Dina. Mi se spremamo da odgovorimo jednom snažnom igremo u odbrani i mirnom u napadu, gde smo na pozicijam centra nadmoćniji. Sigurno da nam je pobeda nad Zemunom dala vetar u leđa za nastavak Superlige i mislim da možemo do tri boda u Kragujevcu, ističe strateg Naisa Stefan Luković.

I igrači su spremni za novo gostovanje, do sada peto u Superligi. Nadaju se pobedi, ali očekuju težak meč.

Sa Kragujevčanima se nismo susretali do sada, jer nisu igrali u Regionalnoj ligi, već dolaze iz domaće lige. Tako da se upuštamo u nešto sasvim novo. Ako se sagledaju naši rezultati u A2 ligi smatram da smo blagi favoriti. Međutim, Radnički nije nimalo naivan tim beležio je do sada zapažene rezultate na domaćem terenu, što znači da nas očekuje veoma teška utakmica. Pobedom nad Zemunom prekinuli smo seriju poraza. To nam je značajno pomoglo da se psihički uzdignemo i motivisanjije pristupimo ostatku sezone, kaže igrač Matija Đurđević.

Utakmica u Kragujevcu igra se 2. maja u 20:45h. Nakon utakmice sa Radničkim, Nais već u subotu dočekuje Vojvodinu.