Upis novih članova! ! !

1 kup klinci Lukovic

Vaterpolo klub Nais vrši upis novih članova! ! !

Svakog radnog dana od 20 do 22h vrata našeg doma, na čairskom bazenu, otvorena su svima koji žele da postanu deo naše porodice. Detaljne informacije o upisu možete dobiti od trenera mlađih selekcija Borivoja Mančića, na telefon 063/890-26-28, u periodu od 17 do 22h.

Trenutni prioritet su deca koja su rođena 2006. godine i kasnije. Međutim, određena starosna granica ne postoji.

Upis novih članova aktuelan je tokom cele godine. Cijeva je mnogo, pre svega tu su zdrav način života dece i socijalizacija, a zatim i stvaranje jake škole vaterpola, koja bi u budćnosti bila baza našeg kluba.

Vaterpolo klub Nais konstantno je među najmlađim timovima, bez obzira na ligu u kojoj se takmiči. Većina igrača iz prvog tima ponikla je na Čairu. Okosnicu našeg tima čine momci koji su se do pre par gorina takmičili u mlađim kategorijama, što je još jedan od dokaza da se na Čairu dobro radi.

Upravo zbog toga ne želimo da pribegavamo kratkoročnim rešenjima, već želimo da stvorimo kadar na koji će klub u budućnosti moći da se osloni. Niš mora imati neke nove klince, koji će se sutradan pridružiti prvom timu i sa njim učiniti sve da se ime Naisa u svetu vaterpola i u budućnosti uvek izgovara sa poštovanjem.